Web Analytics Made Easy - Statcounter

روسای دانشگاه‌های استان کرمان روز پنج‌شنبه ۲۰ مردادماه ۱۴۰۱ با دکتر علی خطیبی معاون اداری و مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر اکبری‌فرد سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان در این نشست ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله حسین (ع) گفت: دانشگاه شهید باهنر کرمان با نگاه خیرانه مرحوم علیرضا افضلی‌پور (بنیانگذار دانشگاه در کرمان) در سال ۱۳۴۹ تاسیس شد که سه ویژگی انحصاری (بنای خیرانه- معماری خاص دانشگاه- نامگذاری دانشگاه مزین به شهید باهنر و دانش آموختگی سردار قاسم سلیمانی) دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تشریح کرد: این دانشگاه با نگاه خیرانه علیرضا افضلی پور و معماری خاص توسط معمار بی‌نظیر مرحوم مهندس میرحیدر طراحی شده که در تلاش هستیم که معماری این مجموعه را به عنوان ثبت فرهنگی و ثبت میراثی انجام دهیم.

دکتر اکبری‌فرد با اشاره به سومین ویژگی دانشگاه افزود: این دانشگاه به نام شهید باهنر یکی از بزرگان ایران و انقلاب نامگذاری شده است و همچنین بار‌ها شاهد حضور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی دانش آموخته این دانشگاه در برنامه‌های دانشگاه بودیم که افتخار آفرینان این دانشگاه قلمداد می‌شوند.

سرپرست دانشگاه تصریح کرد: دانشگاه شهید باهنر کرمان با ۵۹۱ نفر عضو هیأت علمی، ۱۱ هزار دانشجو و حدود ۵۴۰ نفر یاوران علمی کار خود را انجام می‌دهد. افزود تمام دانشگاه‌هایی که در استان هستند زمانی متعلق به این مجموعه بودند و خدارا شکر مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌هایی که در سایر شهرستان‌ها هستند در شرایط بسیار خوبی قرار دارند.

رئیس دانشگاه معین استان ضمن اشاره به ظرفیت‌های معادن و صنایع در شهرستان‌های شمالی و استقرار قطب کشاورزی کشور در جنوب استان، استان کرمان را یکی از غنی‌ترین استان‌های کشور با ظرفیتی قابل توجه در داشتن منابع انسانی و مالی دانست.

وی افزود: ان‌شاالله با ماموریت‌گرا کردن دانشگاه‌ها، آمایش آموزش عالی استان محقق شود و بتوانیم برنامه‌هایمان را بر سند دانشگاه اسلامی منتهی کنیم.

دکتر محمد مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر و تشکر از معاون مالی و اداری وزارت علوم گفت: الحمدلله استان کرمان جامعه دانشگاهی نخبه، با پتانسیل و ظرفیت بالا دارد که می‌تواند حلال بسیاری از مسائل و مشکلات کشور باشد.

وی تاکید کرد: دانشگاه‌های استان به خصوص در حوزه صنایع و معدن در شمال استان و در حوزه کشاورزی در جنوب استان دارای ظرفیت‌های خوبی و فعالی هستند.

دکتر زاهدی گفت: متاسفانه با وجود این ظرفیت‌ها در استان بسیاری از صنایع مشکلات‌شان را به دانشگاه‌های تهران ختم می‌کنند که ما باید با دعوت از مدیران بتوانیم آن‌ها را با توانمند‌های استان آشنا کنیم تا صنایع استان از این ظرفیت‌ها بهرمند و با دانشگاه‌ها ارتباط بیشتری داشته باشند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی افزود: با وجود توانمند‌هایی که در استان است کمبودی‌هایی هم در استان وجود دارد که بعضی جا‌ها این کمبود‌ها کلیدی است.

وی تصریح کرد: که اگر بتوانیم یک آزمایشگاه مرکزی در استان کرمان احداث کنیم که تمامی امکانات آزمایشگاهی مورد نیاز جامعه دانشگاهی و حتی صنعتی را در آن مستقر کنیم این مساله به نفع کشور خواهد بود و در کنار احداث آزمایشگاه انتظار داریم اداره ملی استاندارد نیز بخش زیادی از ماموریت‌های خود را که به بخش خصوصی واگذار می‌کند به این آزمایشگاه واگذار کند تا بتوانیم در پیشبرد اهداف جامعه دانشگاهی قدمی برداریم.

در ادامه روسای دانشگاه‌های استان در خصوص مسائل و مشکلات دانشگاه به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

سپس دکتر علی خطیبی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن جمع بندی گفت: انتخاب روسای مراکز آموزش عالی استان کرمان، به خوبی انجام شده است. تمامی این افراد دلسوز، زحمت‌کش و دغدغه‌مند هستند و مطرح کرد در بازدید‌ی که از دانشگاه جیرفت انجام شد، این مسئله به خوبی مشخص شد.

وی افزود: ظرفیت مجموعه آموزش عالی استان کرمان جزء فاخرترین مجموعه‌های آموزش عالی کشور است و لازم است ظرفیت‌هایی که هنوز در مدار تولید قرار نگرفته را به مرحله بهره‌وری برسانیم.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مدیران تاکید کرد: باید ظرفیت‌ها را به خوبی معرفی نمایند تا باعث تحول در اقتصاد آموزش عالی شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شورای روسای دانشگاه ها دانشگاه شهید باهنر دانشگاه شهید باهنر کرمان دانشگاه های استان استان کرمان وزارت علوم آموزش عالی دانشگاه ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۷۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ۳ مصوبه اخیر این شورا را به دستگاه های مربوطه ابلاغ کرد.

به گزارش مشرق، آیت الله سید ابراهیم رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را به شورای عالی حوزه های علمیه، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ کرد.

اعضای شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی

بر اساس این گزارش، نخستین مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده اصلاح ماده ۴ آیین نامه شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی بود که در جلسه ۸ اسفند ۱۴۰۲ این شورا به تصویب رسیده بود.

مطابق این مصوبه، اعضای شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین شدند که به شرح زیر است:

سه نماینده از شورای عالی حوزه های علمیه

سه نماینده از شورای عالی انقلاب فرهنگی

مدیر حوزه های علمیه یا نماینده وی

رئیس جامعة المصطفی العالمیة یا نماینده وی

مدیران حوزه های علمیه خراسان، اصفهان، خواهران، جامعة الزهراء

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم

۷ تن از فضلای صاحب نظر حوزوی

افراد فوق الذکر به مدت ۳ سال به عضویت در شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب می شوند.

اعضای کمیته جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان

مصوبه دیگر شورای عالی انقلاب فرهنگی که در ۸ اسفند ۱۴۰۲ مصوب شده و رئیس جمهور آن را برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش و هیأت عالی جذب اساتید دانشگاه ها ابلاغ کرد، «ماده واحده تعیین اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» بود.

وزیر آموزش و پرورش به عنوان رئیس هیأت مرکزی جذب، رئیس دانشگاه فرهنگیان به عنوان دبیر هیأت مرکزی جذب، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دبیر ستاد نظارت تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به عنوان اعضای حقوقی و اسدالله اسدی گرمارودی، سعید غیاثی ندوشن، سید نقی موسوی، فهیمه فرهمندپور و فخرالسادات نصیری به عنوان اعضای حقیقی برای مدت ۴ سال انتخاب شدند.

اعضای هیأت عالی تجدید نظر وزارتین علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد

مصوبه سوم این شورا در ۸ اسفند ۱۴۰۲ که ۱۱ اردیبهشت امسال از سوی رئیس جمهور به وزرات خانه های علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد ابلاغ شد، «ماده واحده انتخاب نمایندگان شورای انقلاب فرهنگی در هیأت های عالی تجدید نظر وزارت علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد» بود.

طبق این مصوبه، محمدرضا مخبر دزفولی در کسوت نمایندگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت عالی تجدید نظر وزارت علوم و دانشگاه آزاد ابقا و سید سعیدرضا عاملی به عضویت نمایندگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت تجدیدنظر وزارت بهداشت انتخاب شد.

دیگر خبرها

  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • ابراهیم رئیسی یک ماده قانونی را برای اجرا ابلاغ کرد+ جزئیات
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»